Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zašto Džordž Kluni snima reklame?

    Džordž Kluni, objekt obožavanja velikog dela žena širom sveta, ovih dana se mora braniti pred kritičarima koji ga prozivaju zbog snimanja reklama.

    Kluni im odgovara – čak i dobitnici Oskara trebaju imati dnevni posao. Za njega je to reklamiranje kafe i drugih proizvoda, posao koji ne oduzima puno vremena, a itekako se finansijski isplati. Barem kada ste DŽordž Kluni.

    Uživa u snimanju filmova, ali zbog reklama živi u lepoj kući. Vili, da budemo precizni. Mirno će Kluni odgovoriti na sva pitanja, osim onih zašto je postao prodana duša i zašto se „prostituira“ švajcarskoj kompaniji da bi reklamirao njihovu kafu Nespresso. Tu Kluni počinje psovati. U jednom intervjuu svima koji ga nazivaju prodanom dušom odgovorio je ‘J***te se’.

    Kluni je međutim jedna od retkih američkih zvezda koja se ne stidi svojih izleta izvan glumačke profesije. Mnogi njegovi kolege (na primer Leonardo Di Kaprio i Meg Rajan) odlaze u Aziju da snimaju reklame, a pre toga od kompanije čije su zaštitno lice zahtevaju potpisivanje ugovora prema kojem američka publika ne sme saznati za te reklame niti se one smeju puštati u SAD-u.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE