Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srbija u nedelju u tri velika finala

    Srpski sportisti ostvarili su neverovatan uspeh plasiravši se istog dana u finalne mečeve koji će svi biti održani u nedelju: Novak Đoković igra u finalu Australijan Opena, vaterpolisti u finalu Prvenstva Evrope u Holandiji, a rukometaši, takođe u finalu Prvenstva Evrope, čiji smo domaćini.

    Najbolji teniser sveta, Srbin Novak Đoković, plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u dramatičnoj završnici polufinalnog meča briljirao protiv najboljeg britanskog tenisera Endija Mareja. Đoković je Mareja savladao sa 3:2 u setovima, a u Melburnu se u finalu sastaje sa drugim teniserom sveta Rafaelom Nadalom.

    Nekoliko sati kasnije, srpski vaterpolisti trijumfovali su protiv Italije u polufinalnom meču Prvenstva Evrope u holandskom gradu Ajndhovenu. Pobedivši azure sa 12:8. delfini su se plasirali u finale koje će u nedelju igrati protiv Crne Gore.

    I na kraju, u možda najdramatičnijem susretu više zbog visokog stepena rizika, rukometaši Srbije ubedljivo su savladali hrvatske kolege i plasirali se u finale Prvenstva Evrope u kojem ih čeka Danska. Posle prvog poluvremena, koje su orlovi završili sa golom manje (13:14), drugo poluvreme je proteklo u potpunoj nadmoći srpskih rukometaša. Nakon izjednačenja 14:14 orlovi su do kraja jednostavno ostali nedostižni.

    Cela Srbija čeka u nedelju nesvakidašnji sportski spektakl na tri velika prestižna turnira. Nadamo se da je to fantastična uvertira pred Olimpijske igre u Londonu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE