Amerikanci nude plovidbu nasukanom „Concordiom“

PinterestFacebookTwitterShare

Američka kompanija „American express“ dospela je u nezgodnu situaciju pošto je ponudila sedmodnevnu plovidbu Mediteranom brodom „Costa Concordia“ koji je sada polupotopljen posle havarije od pre dve sedmice.
 
Ponuda je osmišljena pre nesreće, ali je problem u tome što se kasnije niko nije setio da je otkaže, navode u kompaniji, a prenosi list Daily mail.
 
Kompanija „American express“ nudi sedmodnevnu plovidbu Mediteranom brodom “ Costa Concordia “ i to po ceni od samo 749 dolara, iako se taj kruzer nasukao pre dve nedelje u Italiji. Za sada se ne zna da li je reč o grešci nekoga iz američke kompanije ili je mejl sa takvom ponudom upućen namerno stotinama hiljada potencijalnih klijenata.
 
Brod „Costa Concordia“ nasukao se 13. januara nedaleko od ostrva Điljo u Italiji i u toj nesreći poginulo je 17 ljudi, a još 17 osoba vode se kao nestale.
 
Portparol „American express“ Kristin Eliot izvinila se zbog propusta uz obrazloženje da je ta ponuda osmišljena pre nesreće, a kasnije se niko nije setio da je otkaže.