Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rođak ruskog cara traži nevestu u TV showu

    „Imao sam sreće u životu, ali nisam imao u ljubavi. Sada sam spreman za pravu vezu, zapravo, spreman sam već nekoliko godina. Prilično sam izbirljiv kada se radi o odabiru dugogodišnje devojke, teško mi je pronaći nekoga ko mi odgovara,“ rekao je Frensis Metju (33) u intervjuu koji najavljuje ukrajinsku verziju rijaliti showa ‘Neženja’, koja se prikazuje na tamošnjoj televiziji STB, piše Daily Mail.

    Frensis je rođak poslednjeg ruskog cara Nikolaja II. Majka mu je princeza Olga Andrejeva Romanov (61), čiji je otac Andrej Aleksandrovič, Nikolajev nećak. Metju je Škot, a profesionalno se bavi fotografijom. U životu je živeo u džungli, glumio je u Bolivudu i bio je kaskader.

    Za show u kojem će se boriti za njegovo srce prijavilo se čak 16 hiljada žena, a odabrano je samo njih 25. Navodno su među odabranicama već počele žestoke svađe oko toga koja će s njim provoditi više vremena.

    Iako je priznao da je show ‘sasvim lud’, Frensis je rekao da se ipak nada kako će se zaljubiti i pronaći svoju buduću suprugu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE