Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Mercedes-Benz“ na prvom mestu po prodaji luksuznih vozila u Srbiji

    Kompanija „Mercedes-Benz“ Srbija i Crna Gora je već četvrtu godinu za redom na prvom mestu po prodaji luksuznih vozila u Srbiji. Sa ukupno je prodatih 698 vozila u 2011, udeo na tržistu „Mercedes-Benz“ vozila u premijum segmentu iznosi 38,6%.

    Novi modeli koje je kompanija plasirala u protekloj godini, poput nove CLS-klase, M-klase, B-Klase i nove generacije C-klase pokazali su da su izuzetno atraktivni na domaćem tržistu pre svega po inovacijama, kvalitetu i novom dizajnu koji je privukao više od 190 klijenata.
     
    „Mercedes-Benz“ je na globalnom nivou u toku 2011. godine ostvario najbolje rezultate u prodaji ikada. U ostvarenju ambicioznih prodajnih planova u 2012. godine predstavljanje potpuno nove A-klase bi trebalo da ima značajnu ulogu. Od nje kompanija očekuje da će biti posebno interesantna za mlađu populaciju zbog revolucionarnog dizajna.
     
    Početkom ove godine SL slavi 60. godišnjicu kada ce biti i njegovo predstavljanje u Evropi, a odmah potom i u Srbiji.
     
    Sa jako uspešnom prodajom nove M-klase, „Mercedes-Benz“ u 2012. godini donosi još nekoliko noviteta u SUV segmentu predstavljanjem nove GL-klase, nove generacije GLK-klase i legendarne, vanvremenske G-klase.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE