Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prve zvanične fotografije „fiata 500L“ iz Kragujevca

    Autokompanija Fiat predstavila je danas prve zvanične fotografije 500L, novog modela koji će premijerno biti prikazan 6. marta na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi.

    Novi „fiat“ počeće da se prodaje na evropskom tržištu u poslednjem tromesečju 2012, s inicijalnom ponudom motora koju čine dva benzinca (TwinAir i 1,4l) i turbodizel (1.3 MultiJet II) i najnaprednijom tehnologijom Grupacije Fiat automobili.

    Novi 500L – L od „Large“ (veliki), proširuje gamu 500 posle verzija „abart“ (Abarth) i „kabrio“ (Cabrio) i nastavlja da razvija strategiju brenda u cilju širenja ponude modelima koji mogu da odgovore na različite zahteve klijenata.

    Sa „L“, 500 se povećava i raste zajedno sa svojom klijentelom, kako bi se iznova prilagodio novim iskustvima i zahtevima, naveo je „Fiat“ u saopštenju.

    Sa MPV prostorom za putnike i stavom SUV-a (gradskih terenaca) na putu, uz kompaktnost i efikasnost vozila segmenta B, novi „fiat“ prkosi konvencionalnim razlikama između klasa kombinovanjem karakteristika različitih kategorija vozila i na taj način predstavlja odličnu alternativu tradicionalnim vozilima iz segmenta B i C.

    „Fiat 500L“ je još jedan dokaz kreativnosti brenda „Fiat“: spoj funkcionalnosti i emocija, s pet sedišta i karoserijom dužine 414 cm, širine 178 cm i visine 166 cm, dodatno razvija koncept „keb forvard“ (cab forward) koji je Fiat uveo na tržište modelom „600 multipla“, rodonačelnikom kompaktnih putničkih monovolumena.

    Proizveden u Fiatovoj fabrici u Kragujevcu, 500L predstavlja pravi izbor za vozače koji ne mogu bez italijanskog stila, svestranosti koja proističe iz funkcionalnog dizajna i motora vrhunske konstrukcije i efikasnosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE