Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Flydubai – više od 45 svetskih destinacija i konstantne inovacije

    Flydubai, prva niskotarifna avio-kompanija iz Dubaija, na tržištu Srbije posluje od 2011. godine, nudeći putnicima najpristupačnije karte za preko 45 destinacija.
     


     
    Beograd je dvanaesto odredište na koje flydubai leti u centralnoj i istočnoj Evropi, regionu koji je od ključnog značaja za strateški razvoj ove avio-kompanije. Dodatna pogodnost za Srbiju predstavlja i pokretanje nove kargo divizije flydubai-ja, čime je omogućen jednostavan i pristupačan prevoz robe sa kratkim rokom trajanja, kao i tekstila, elektronike, kurirskih pošiljki, pošte i lekova. Kargo pošiljke mogu se poslati iz bilo kog grada u okviru mreže kompanije flydubai-ja i van nje, uključujući i Beograd.
     
    Avioni kompanije flydubai na relaciji Beograd-Dubai, Dubai-Beograd lete četiri puta nedeljno, a u želji da omoguće što jeftiniju cenu putovanja uz avio-kartu, u koju su uračnute sve takse, putnici mogu besplatno da ponesu u avion jedan komad prtljaga težine do 7kg i malu torbu za laptop računar ili ručnu torbu. Ukoliko se uplati unapred, po  povoljnim cenama, može se preneti prtljag do 40 kilograma, dobiti dodatni prostor za noge, kao i druge pogodnosti. Takođe tokom leta u avionu je obezbeđeno i posluženje  kao i  zabavni sadržaji za šta je neophodno izdvojiti dodatna sredstva, koja se naplaćaju u simboličnim iznosima.
     
    Uvođenje inovacija jedan je od imperativa u radu avio-kompanije flydubai, koja je svoju mrežu razvila u zemljama Persijskog zaliva, Bliskog istoka, severne Afrike, Indijskog potkontinenta, Azije, kao i Evrope. Tako je u prethodnom periodu ponuda ove avio-kompanije obogaćena letovima za dva iračka grada, Bagdad i Najaf, kao i za Taif, grad u provinciji Meka u Saudijskoj Arabiji. Kao jedan od ciljeva proširenja liste stoji i strategija povezivanja Dubaija i drugih zemalja kojima bi se obezbedila kvalitetna i pristupačna opcija za pomoć i podsticaj poslovanja, trgovine, kao i jačanja postojećih veza.
     
    Karte za letove mogu se kupiti preko vebsajta kompanije flydubai (www.flydubai.com), kol centra kompanije (+9714 231 1000) i poslovnih partnera.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE