Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako nositi belu boju zimi?

    Iako nije praktična, bela boja se izvrsno može uklopiti u vašu zimsku garderobu, ali morate paziti priizboru materijala i odevnih predmeta sa kojim je kombinujete.
     
    Kada su bele pantalone u pitanju, zimi dolaze u obzir samo farmerke u ovoj boji. S obzirom da crno-bela kombinacija zimi može izgledati „teško”, pantalone u snežnim nijansama kombinujte sa smešim čizmama i jaknom.
     
    Belu perjanu jaknu rezervišite samo za klasične dnevne kombinacije. Bela kapa i šal idealna su kombinacija uz ružičasti, plavi, zeleni ili žuti kaput, a kako bi razbile monotoniju, na kapu dodajte mašnicu u boji kaputa.

    Bela košulja je izvrstan odabir za bilo koje doba godine, pa tako i za zimu. Nosite ju uz dnevne kombinacije kao što su farmerke i blejzer, suknje visokog struka ili kožne pantalone za večernje izlaske.

    Za izgled „snežne kraljice” možete odabrati i belu haljinu i iskombinovati je u „bohemian stilu”  sa teget ili smeđim najlonkama, ravnim čizmama i veliki džemper. Možete je upotpuniti i crnim blejzerom i crnim najlonkama. što će uz crveni ili ružičasti ruž biti idealna komvinacija za vešernji izlazak.
     
    Zimi bi trebalo da izbegavate bele čizme sa visokom potpeticom, dugačke letnje suknje i bele najlonke. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE