Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Toplina i raskoš krzna

    Dizajneri su kombinacijom krojeva krznu dali novi izgled i učinili ga još privlačnijim za oko. Osim toga što dobro greje, dame ga vole i zbog toga što svaku odevnu kombinaciju može da učini raskošnom i otmenom. Ove sezone od krzna se nosi gotovo sve, a stilisti kažu da pravila ne postoje. Najvažnije je da dobro izabranim komadom veštačkog krzna vašem stilu date atraktivniju notu.

    I ovog puta na prvom mestu modne lestvice su bunde i to svih dužina. Najviše se ističu široki, modeli sa volumenom i A kroja, od gustog i mekanog krzna. Akcenat je i na dugačkim modelima sa kaišem koji se nose i preko haljina i pantalona.

    Nekada su se bunde nosile isključivo uz elegantne i prefinjene kombinacije, a danas se savršeno kombinuju i uz ležernije stilove. Krzneni prsluci popularni su već nekoliko sezona, a dizajneri su ih ovog puta drugačije ukrojili i tako ih još više približili aktuelnim trendovima. Ovaj krzneni komad je praktičan i zahvalan zato što može da se nosi i u sportskoj i glamuroznoj varijanti, a za one koji naginju ležernijem odevanju posebno se izdvajaju modeli sa rajsfešlusom i kapuljačom.

    U mnogim kombinacijama veoma zanimljiv detalj može da bude i krzneni bolero, koji savršeno stoji preko haljina, uskih rolki, majica, korseta…

    I ove zime u novim modnim linijama upečatljivi su detalji od krzna – torbe, čizme, nakit, privesci, rukavice… A osim u sivoj, crnoj i braon, krzno se ove sezone nosi i u zelenoj, crvenoj, plavoj boji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE