Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Frka u Čelsiju: Abramovič počeo da dolazi na treninge

    Čelsijev vlasnik Roman Abramovič u utorak je po drugi put u samo nekoliko dana bio prisutan na treningu ekipe sa Stamford Bridža, prenose britanski mediji.
     
    Foto: Telegraph.co.uk

     
    Ruski milijarder bio je viđen i na subotnjem treningu, dan uoči derbija protiv Mančester Junajteda, u kojem je Čelsi vodio 3:0 do 58. minuta, da bi utakmica završila rezultatom 3:3. Tada je Abramovič proveo više od pola sata u posmatranju priprema ekipe za nedeljnu utakmicu, a 20 minuta je razgovarao s menadžerom Andreom Viljaš-Boašom.
     
    Nakon izveštaja da je Abramovič, za kojeg se procenjuje da je u klub uložio oko milijardu funti svog bogatstva, postao frustriran rezultatima ekipe koja zaostaje 14 bodova za vodećim Mančester Sitijem, krenule su špekulacije kako ruski vlasnik s portugalskim menadžerom nije imao baš prijatan razgovor.
     
    Viljaš-Boaš je to demantovao rečima da je za ekipu baš dobro osetiti prisutnost svog vlasnika. „Dotaknuli smo se u razgovoru malo i sledeće sezone, ali uglavnom smo pričali o utakmici protiv Mančester Junajteda. Romanova aura je uvek prisutna u ovom klubu“, rekao je portugalski menadžer.
     
    Čelsi je juče još jednom demantovao da se razmišlja o promeni menadžera za sledeću sezonu, čime je bogati Rus pokazao više strpljenja za mladog stručnjaka nego za neke njegove prethodnike na klupi Čelsija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE