Frka u Čelsiju: Abramovič počeo da dolazi na treninge

PinterestFacebookTwitterShare

Čelsijev vlasnik Roman Abramovič u utorak je po drugi put u samo nekoliko dana bio prisutan na treningu ekipe sa Stamford Bridža, prenose britanski mediji.
 
Foto: Telegraph.co.uk

 
Ruski milijarder bio je viđen i na subotnjem treningu, dan uoči derbija protiv Mančester Junajteda, u kojem je Čelsi vodio 3:0 do 58. minuta, da bi utakmica završila rezultatom 3:3. Tada je Abramovič proveo više od pola sata u posmatranju priprema ekipe za nedeljnu utakmicu, a 20 minuta je razgovarao s menadžerom Andreom Viljaš-Boašom.
 
Nakon izveštaja da je Abramovič, za kojeg se procenjuje da je u klub uložio oko milijardu funti svog bogatstva, postao frustriran rezultatima ekipe koja zaostaje 14 bodova za vodećim Mančester Sitijem, krenule su špekulacije kako ruski vlasnik s portugalskim menadžerom nije imao baš prijatan razgovor.
 
Viljaš-Boaš je to demantovao rečima da je za ekipu baš dobro osetiti prisutnost svog vlasnika. „Dotaknuli smo se u razgovoru malo i sledeće sezone, ali uglavnom smo pričali o utakmici protiv Mančester Junajteda. Romanova aura je uvek prisutna u ovom klubu“, rekao je portugalski menadžer.
 
Čelsi je juče još jednom demantovao da se razmišlja o promeni menadžera za sledeću sezonu, čime je bogati Rus pokazao više strpljenja za mladog stručnjaka nego za neke njegove prethodnike na klupi Čelsija.