Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Luksuzni hoteli poznatih vlasnika

    Slavne ličnosti koje leže na milionima, želeći da povećaju svoje bogatstvo, pametno ulažu novac. S obzirom na to da je njihovo ime najbolja preporuka, odluka da postanu vlasnici luksuznih hotela nikako nije bila pogrešna. Među vlasnicima raskošnih zdanja su velike zvezde, poput glumaca Roberta de Nira, Klinta Istvuda i Roberta Redforda.

     „Mission Ranch“, Klint Istvud

    Još 1986. slavni glumac i reditelj odlučio je da uloži novac da bi istorijsku farmu na kalifornijskom poluostrvu Monterej pretvorio u hotel sa 31 sobom. Uređene su u tradicionalnom stilu američkih farmi 19. veka, a neke od njih gledaju i na okean. Istvud je čest gost svog hotela, a u blizini je izgradio i dom za svoju porodicu.
     
    „Greenwich Hotel“, Robert de Niro

    Glumac, koji je rođen i živi u Njujorku, u tom gradu ima veliki broj nekretnina, među kojima i „The Greenwich Hotel“, otvoren u naselju Tribeka na Menhetnu. Uz 88 dizajnerski uređenih soba i apartmana, hotel ima unutrašnji bazen i japansku, 250 godina staru, kućicu od bambusa. U azijskom stilu je i raskošni spa centar, dok je restoran poznat po italijanskoj kuhinji. Noćenje u najjeftinijoj sobi košta 475 dolara, a u najskupljem apartmanu 10 puta više.
     
    „Blancaneaux Lodge“, Frensis Ford Kopola

    Tropski raj smešten u maloj karipskoj državi Belize obožavaoci opisuju kao mesto gde se tropski vodopadi slivaju po ostacima naselja drevnih Maja na ivici džungle. Luksuzan hotelski kompleks izgrađen je u skladu s prirodnim okruženjem i u njemu se mogu sresti mnoga poznata lica. Slavnom režiseru ovo nije jedini hotel – na karipskoj peščanoj plaži otvorio je hotel „Turtle Inn“, a ima i odmarališe „La Lancha“ u Gvatemali.
     
    „The Edge – Clarence Hotel“, Bono Voks

    Frontmen i gitarista najpoznatijeg irskog benda „U2“ kupili su 1992. hotel „The Clarence“ na obalama reke Lifi u Dablinu. „The Clarence“ je otvoren u blizini dela grada pod nazivom Templ Bar, a osim turista u baru „Octagon“ na poslednjem spratu hotela okupljaju se trendi stanovnici Dablina.
     
    „Palazzo Versace“, Donatela Versaće

    Raskošno odmaralište „Palazzo Versace“ izgrađeno je u Kvinslendu na australijskoj Zlatnoj obali, a poznata dizajnerka uređenjem nije razočarala ni goste željne najvećeg luksuza. Površina najmanje sobe veličine je manjeg dvosobnog stana, dok se najotmeniji apartmani protežu na više od 160 kvadrata. Sve to dobro se oseti i na ceni, iako besplatne bočice versaće parfema vraćaju deo uloženog.
     
    „Gaia Retreat & Spa“, Olivija Njutn-Džon

    Australijske lepote privukle su i zvezdu proslavljenu filmom „Briljantin“ da u prirodnom suptropskom okruženju pokrene luksuzno velnes imanje sa dvadesetak prijatnih soba. Centar je namenjen onima koji žele da uravnoteže svoje psihičko i fizičko stanje i zato se ne ustručavaju da plate najmanje 1.900 dolara za trodnevni aranžman u najjeftinijoj sobi.
     
    „Costa d’Este Resort“, Glorija Estefan

    Zbog prijatnog ambijenta i predivne peščane plaže na istočnim obalama Floride, hotel pevačke dive Glorije Estefan uvek je svrstavan na liste najboljih mesta za odmor u Americi. Posetioci „Coste d’Este“ mogu da uživaju u sopstvenom pristupu plaži, bazenima, spa centru i vrhunskom kubanskom restoranu po ceni uobičajenoj za hotele sa četiri zvezdice.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE