(FOTO) Lobutin: Posebna kolekcija za 20 godina brenda

PinterestFacebookTwitterShare

Kristijan Lobutin obeležava dvadeset godina postojanja svog brenda sa sebi svojstvenom ekstravagantnom kolekcijom koja u sebi okuplja prepoznatljive dizajne koji su mu pomogli da osigura svoje mesto na vrhu modne industrije.
 
Sa svojim dizajnom, visokim kvalitetom i neograničenom kreativnošću koja podiže standarde u modi, Lobutin je definitivno ime koje će ostati još generacijama zapamćeno u modnoj industriji. Kako bi obeležio svoj uspeh, brand je lansirao kolekciju koja sadrži najreprezentativnije stilove cipela koji su pomogli u definisanju ove modne marke. „U Francuskoj, 20 godina je jedna cela generacija“, rekao je dizajner. „Ovo je proslava prve generacije ovog brenda, godišnjica njegove prve mladalačke avanture.“
 
Svaki stil uključen u ovu posebnu kolekciju je bogat istorijom, pun života i sa sobom nosi jedinstvenu priču o stvaranju i inspiraciji. Kolekcija donosi 20 spektakularno dizajniranih cipela koje bi 27. februara trebalo da se pojave u prodaji u Velikoj Britaniji, a tokom marta i širom sveta.