Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Džeremi Lin traži privatnost za svoju porodicu u Tajvanu

    Nova zvezda američke NBA košarke, Džeremi Lin, zatražio je od tajvanskih medija da poštuju privatnost njegove porodice koju, otkako je započeo „Linsanity“, ne puštaju na miru.
     


     
    „Samo želim da ljudi poštuju privatnost moje porodice u Tajvanu. Nadam se da će se svima nepoštovanje mojih želja vratiti jer i moja porodica ima pravo da živi normalan život. Pre nekoliko dana moja baka i ujak su ujutro ispred kuće na periferiji Taipeija zatekli toliko novinara kako kampuju, da su pobegli u naše selo na jugu ostrva. Međutim, novinari su ih pratili sve do tamo!“, rekao je Džeremi Lin, košarkaš Njujork Niksa, za NBA.com.
     
    Lin je prvi tajvanski NBA igrač rođen u Americi koji je u poslednje dve nedelje proživljava najbolje trenutke svog života. Poslednji od njih dogodio se u noći između nedelje na ponedeljak kada je u Madison Square Gardenu s 28 poena i 14 asistencija srušio aktualne prvake Dalas Maverikse. Ima diplomu Univerziteta Harvard i u  Niksima zarađuje „samo“ 600 hiljada dolara po sezoni.
     
    Internet domen www.linshuhao.com, po njegovom kineskom imenu Lin Shuhao,  je u ponedeljak stavljen na aukciju preko kineske e-mail adrese. Prodavač tvrdi da je Lin „Najbrže rastući svetski brend“, zbog čega „stranica koja nosi njegovo kinesko ime vredi 14 miliona dolara.“
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE