Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sutra počinje 34. Međunarodni sajam turizma

    Na Beogradskom sajmu u četvrtak počinje 34. Međunarodni sajam turizma, tokom koga će posetioci imati priliku da odaberu željenu destinaciju za odmor po cenama nižim i do 25 odsto.

    Na sajmu će se učestvovati 880 izlagača iz 46 zemalja, po prvi put će se predstaviti Nemačka, Češka i Izrael.

    Zemlja partner sajma je Turska, koja zauzima sedmo mesto po posećenosti u svetu, sa prošlogodišnjom posetom od 31,5 miliona turista od kojih je 138.000 iz Srbije.

    Na sajam će doći 60 stranih turoperatora, medija i agencija za odnose sa javnošću iz 12 zemalja koji će širiti pozitivnu sliku o Srbiji i nuditi turističke aranžmane iz naše ponude. Sa našom turističkom ponudom će se upoznati gosti iz Velike Britanije, Italije, Španije, Belgije, Holandije i dr, a po prvi put ćemo ugostiti i dva turoperatera i dva novinara iz Kine.

    Direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov kaže da će tokom Sajma, privreda prestonice, pre svega vlasnici hotela i hostela osetiti sve dobrobiti ove manifestacije.

    – Snabdeli smo sve informativne centre, kao i smeštajne objekte mapama i vodičima kako bi se gosti osećali prijatno u srpskoj prestonici, a za sve goste biće organizovano besplatno razgledanje grada pod imenom “Svetla Beograda” – kaže Veselinov.

    U Hali 1A biće smešten štand “Super odmora”,na kom će biti postavljena maketa Ajfelove kule, visine tri metra, pored koje će posetioci moći da se slikaju.

    Radno vreme

    Sajam turizma će otvoriti generalni sektetar Svetske turističke organizacije Taleb Rifai, a uporedo će se održati sajam vina, hotelske opreme i suvenira. Za posetioce sajam je sutra otvoren od od 10 do 18, drugog i trećeg dana od 10 do 19, a poslednjeg dana, u nedelju od 10 do 17 sati. Cena ulaznice je 300 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE