(FOTO) Ovo je novi BMW Serije 3

PinterestFacebookTwitterShare

Delta Motors je juče u prostorijama BMW salona u Radničkoj 8 u Beogradu, promovisao novi model BMW Serije 3, najočekivaniji premium automobil godine. Šesta generacija BMW Serije 3, postavlja nove standarde u smislu sportskih karakteristika, elegancije i udobnosti.
 
Pionirska istorija Serije 3 je inspiracija za novu sportsku limuzinu, čiji snažni stil predstavlja svežinu interpretacije i svestran razvoj tradicionalnog BMW dizajna. „U kategoriji premijum automobila, BMW Serije 3 je automobil koji se ove godine u čitavoj Evropi očekuje sa najviše nestrpljenja. Vođen kompanijskim sloganom „Strast koja osvaja“ BMW je kreirao nove limuzine vodeći računa o sve ekskluzivnijim zahtevima svojih kupaca“, izjavio je Nemanja Lazić, direktor Delta Auto Grupe, predstavljajući nove modele BMW Serije 3.
 
Prisutnima se obratio i Petter Witt, direktor prodaje BMW-a, zadužen za tržišta Istočne Evrope, Delta Motors, Afrike i Kariba.
 
Promociji nove serije BMW-a prisustvovali su brojni gosti iz društvenog, kulturnog, političkog života Srbije, a mnogi od njih su dali lični pečat događaju, potpisavši se na izloženi model BMW- a. Između ostalih, potpisali su se Miloš Biković, Nina Janković, Veselin Jevrosimović, Jovana Joksimović, Aleksandar Stojanović, Branko Radujko, Danijela Pantić, Nikola Đuričko, i mnogi drugi.