“Lasta” časti za 65. rođendan

PinterestFacebookTwitterShare

Saobraćajno preduzeće “Lasta” najavilo je na Sajmu turizma u Beogradu da će tokom ove godine, kada proslavlja jubilej 65 godina rada, imati bogatu turističku ponudu, specijalne popuste i poklone.

Turistička agencija “Lasta” ove godine iz ponude posebno izdvaja ture: Istanbul-Kapadokija, Andaluzija-Lisabon-Madrid, Odesa-Sevastopolj, Italija-Francuska-Španija, Minhen i dvorci Bavarske, Pariz, Prag-Berlin, Sicilija i Istanbul šoping fest.

Deo stalne ponude su planine, banje i velnes programi u zemlji i inostranstvu.

U letnjoj sezoni, akcenat je stavljen na aranžmane u Herceg Novom, Igalu, Bečićima i Meljinama, a posebna poslastica je letovanje u Ohridu, u hotelskom ili privatnom smeštaju.

Sa “Lastom” se može letovati u Opatiji, Poreču i Korčuli, a za sve uplate na ovim destinacijama važi popust od 20 odsto na kupovinu karte. U ponudi će, kao i obično, biti i letovanje u Grčkoj, Bugarskoj i Turskoj.

“Lasta nudi” i specijalne sajamske pogodnosti, pa će tako svi koji do kraja marta uplate polovinu aranžmana za Crnu Goru i terme u Sloveniji ostvariti popust od 10 odsto, za Ohrid i Hrvatsku po pet odsto, dok je za Bugarsku i individualna putovanja u Grčku predviđeno 50 odsto popusta na dinarski deo uplate.

Putnici za šoping aranžmane do Segedina, Temišvara, Italije i Beča, zatim do Istanbula, Praga, Budimpešte, Pariza, Kapadokije, Minhena, Berlina, Drezdena i Španije koji polovinu aranžmana plate do 15. marta imaju popust od 10 odsto, a pet odsto popusta očekuje sve koji do tog datuma uplate putovanje do Andaluzije i Odese, Sevastopolja i Jalte.

Lasta će ove godine staviti akcenat na domaći turizam, koji uključuje etno i verski turizam. Orašac, Topola, Fruškogorski manastiri, Đavolja varoš, Akvapark u Jagodini, Aranđelovac i Sremska Mitrovica su destinacije do kojih će biti organizovani jednodnevni i dvodnevni izleti.

Široka lepeza vikend aranžmana u inostranstvo po vrlo pristupačnim cenama obuhvata, između ostalog, Beč, Solun, Sofiju, Ohrid, Budimpeštu, Segedin i Temišvar…

Turistička agencija Lasta postoji već 45 godina.