Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi Mercedes S klase

    Mercedes predstavio naslednika S klase, vrh ponude kada je u pitanju premijum segment, sa karakteristikama i dizajnom pravljenim po merilu – najbolje ili ništa.

    Naša dvoumljenja nisu bile sigurnost ili estetika, snaga ili efikasnost, komfor ili dinamika. Nismo imali nikakvog kompromisa i u svakom segmentu smo postavili merilo: najbolje ili ništa. Ni jedan drugi model nije ispunio sve zahteve i kriterijume Mercedes-Benza, kao što to čini nova S – klasa, izjavio je Mercedesov šef dr. Dieter Zetsche, na prezentaciji novog krovnog modela iz Stuttgarta.

    Nova S klasa može se pohvaliti najboljom aerodinamikom otkako ovaj model postoji. Taj dizajn omogućio je povećanje putničkog prostora, pa putnici sada imaju znatno više mesta. A upravo je ta unutrašnjost ono zbog čega je S klasa lider u segmentu. Nova S klasa sada je 5.116 mm duga, 1.899 mm široka i 1.483 mm visoka, sa međuosovinskim razmakom od 3.035 mm.

    Posebna pažnja posvećena je uređenju putničke kabine, opremljene najkvalitetnijim materijalima poput luksuznog drveta i najfinije kože. Na raspolaganju mu je i napredna oprema koja uključuje dva 12.3-inčna ekrana visoke rezolucije, osetljiva na dodir i vrhunski audio sistem sa 10 zvučnika.

    Više od 750 gostiju iz politike, privrede i medija iz celog sveta, na spektakularnoj prezentaciji u Hamburgu u sredu uveče, imalo je priliku uživo svedočiti jednom od najvažnijih događaja iz branše ove godine.

    Iako je službeno ime dobila tek 1972. godine, S klasa ili Sonderklasse (posebna klasa) svoje korene ima još u modelu 220 iz 1951, kada je obnovljena posleratna proizvodnja.
    Mercedes je u međuvremenu prodao više od 3,5 miliona primeraka ovog top modela, čime je S klasa postala najprodavanija luksuzna limuzina na svetu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE