Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BMW ozvaničio novu Seriju 5

    BMW je i zvanično predstavio obnovljenu Seriju 5, nakon što su se na internetu pojavile "špijunske" fotografije gotovo svih verzija.

    Kada je reč o dizajnu, sedan i Touring verzije sada imaju redizajnirane niske usisnike vazduha i zadnja svetla. U unutrašnjosti ima više hromiranih delova, dok pretinci i držači čaša nude više prostora nego ranije.

    Kritikovana Gran Turismo verzija je doživela promene na prednjem i zadnjem dijelu, a povećan je i kapacitet prtljažnika za 60 litara.

    Svi modeli su u standardnoj opremi dobili xenon svetla, a LED farovi su opcioni. Pokazivači pravca su ugrađeni u retrovizore, stavljeni su novi točkovi, različite boje unutrašnjosti i karoserije. Postojećem M Sport paketu opreme  dodati su paketi Modern Line i Luxury Line.

    Obnovnljena Serija 5 uvodi i model 518d sa četverocilindričnim motorom koji može da razvije 143 KS, a postoji i u sedanu i u Touring verziji.

    Najsnažniji motor je novi V8, snage 450 KS, dok je ActiveHybrid 5 takođe modifikovan i sada ima Proactive Driving Assistant tehnologiju, za optimalno korišćenje kinetičke energije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE