Diva svetske muzičke scene: Natali Cole konačno i u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Dobitnica više Grammy nagrada, kćerka legendarnog džez i pop umetnika Nat King Colea, Natalie Cole nastupiće 5. novembra u Kombank Areni.

Natalie Cole karijeru je započela početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih prebacila na pop i RnB stil. Devedesetih godina nastavlja koracima svog oca bazirajući se na tradicionalni pop kome je ostala verna do 2010. godine. Od 1976. do 2009. osvojila je devet Grammy nagrada, uključujući i nagradu za najboljeg ženskog RnB izvođača (“This Will Be”, 1976), album godine (“Unforgettable…With Love”, 1992) i najbolji tradicionalni vokalni pop album (“Still Unforgettable”, 2009). 

Natalie Cole je u junu ove godine za izdavačku kuću Verve Universal, objavila album na španskom jeziku  “Natalie Cole En Español”. U svom prvom studijskom albumu posle petogodišnje pauze sa orkestrom je snimila 12 pesama na kojima su joj se pridružili Andrea Bocelli, Juan Luis Guerra, Arturo Sandoval, kao i njen otac Nat King Cole.

Natalie Cole nastupiće u Beogradu po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a ulaznice za koncert biće uskoro u prodaji.

https://www.youtube.com/user/NatalieColeMusic