Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Obucite se u boje Toskane

    Gagliardi brend je poznat po poštovanju italijanske krojačke tradicije, brizi o svakom detalju odeće i uspešnom kombinovanju klasičnih modnih linija sa savremenim trendovima.

    Ove godine Gagliardi je bio inspirisan jesenjim bojama Toskane. Aktuelne boje Gagliardi odeće su boje toskanskih pejzaža: boje rastinja, kore drveta, požutelog lišća, senki iznad šumskih potoka. Materijali koji se koriste su pliš, vuna i somot, tkanine različitih debljina plavih, braon i ljubičastih nijansi, ‘navy’ plave i boje senfa. 

    Gagliardi odela karakteriše visoki kvalitet izrade (odela su izrađena od Cerruti, Zegna i Barberis materijala) mnoštvo suptilnih detalja i vrhunski kroj koji im daje eleganciju i čini ih veoma udobnim za nošenje. Strategija Gagliardi brenda je da svojim kupcima pruža viskok kvalitet odeće po veoma povoljnim cenama i na taj način gradi lojalnost kod ljubitelja muške mode. 

    Sakoi koje Gagliadi predlaže su izrađeni od visokokvalitetne italijanske vune koja ih čini udobnim za nošenje tokom celog dana. Zahvaljujući njihovom modernom kroju i krojačkim detaljima koji im daju posebnu eleganciju, ove sakoe je moguće nositi u svakodnevno-poslovnim ali i u svečanim prilikama. 

    Svi modeli Gagliardi pantalona izrađeni su od prirodnih materijala, znalački su krojeni i veoma udobni. Materijali od kojih su izrađeni su vuna i somot, različitih boja i dezena, i tamnoplavi džins koji je veoma praktičan jer se može nositi i u svakodnevnim i u poluformalnim prilikama. 

    Ono što Gagliardi džemperima daje poseban šarm je mogućnost njihovog kombinovanja sa odelima i sakoima. Ako vam više prija ležerniji stil odevanja, Gagliardi džempere i pulovere možete nositi sa kravatom i leptir mašnom i tako se osećati komotno a izgledati veoma uredno i elegantno.

    Za hladne zimske dane Gagliardi muškarcima sa stilom nudi topli kaput ‘navy’ plave boje, na bazi vune, sa širokim reverima. Kaput je dodatno postavljen sa unutrašnje strane i poseduje mnoštvo pažljivo izvedenih detalja koji su odraz višedecenijskog iskustva Gagliardi krojača i dizajnera. Ovaj kaput se može nositi uz crne ili braon kožne cipele.

    Približavaju se novogodišnji praznici pa ako poželite da dragoj osobi kupite poklon, u Gagliardi prodavnici u Čika Ljubinoj ulici br. 6 ćete naći veliki izbor košulja, dugmića za košulje, kaiševa i kravata. Takođe možete posetiti Gagliardi web-site i informisati se i rezervisati neki od proizvoda za koje važi praznični popust.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE