Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pet muških modnih trendova za sezonu proleće-leto 2015.

    Ukoliko ste od onih muškaraca koji vode računa o svom izgledu i prate svetske trendove, nudimo pet top trendova proleće – leto 2015. godine.

    1. Plavo na plavo

    Za početak se, na neko vreme, oprostite od crne boje. Ona se previše forsila, a svakako je stalno u trendu.  Vreme je da se posvetite plavoj boji. Ne samo da je ova boja svežija i alternativna crna za leto već čini da izgledate mršavije. Plava ima mnogo nijansa ali za svakodnevicu se u osnovi misli na teget, koja će se slagati sa skoro svime što imate u ormanu.

    Možete se bukvalno celi obući u plavu boju samo menjajte nijanse i teksturu i primetićete koliko će vam dobro stajati i osvežiti vaš izgled u toplim letnjim danima. Sigurna varijanta je nošenje tamnijih pantalona i jarko ili svetlo plavih nijansi gore.

    2. Teksas od glave do pete

    Prošli su dani u kojima se više od jedne odevne stvari smatralo modnim užasom. Dolazimo u novu teksas eru u kojoj se on može praviti na nekoliko različitih načina, a može se farbati u bezbroj boja. On je savršen beg od klasičnih cvetnih košulja i havajskih šorceva, koji se nose leti.

    Umesto sakoa uzmite dobru teksas jaknu i nosite je na nebo plavu košulju i uske bele farmerke, a sve uobličite braon mokasinama.

    3. Majice sa printom

     Kada vidite da neko nosi ležernu majcu na kratke rukave sa zanimljivim printovima, možete biti sigurni da je leto došlo. Nadamo se da ćete izbeći jarke boje i previše šarenila, a da ćete se fokusirati na zagasitim tonovima koji su orginalni i upečatljivi. Od slika pera i listića do geometrijskih šara uličnog stila, nosite dobre majce na kratke rukave.

    Zbog tako dobro osmišljenog gornjeg dela, trudite se da ostatak garderobe bude u jednoj boji i jednostavan.

    4. Sportska elegancija

    Mnoge poznate ličnosti koje reklamiraju sportske marke Nike i Adidas, otvaraju nova vrata u svetu mode odnosno pokazuju da sportske stvari ne moraju da se nose isključivo u sali i teretani. Najčešće se sa kožnim jaknama ili drugim delovima garderobe kombinuju helanke, trenerke ili se na farmerke nose sportske majice.

    5. Jakna iz doba jure

    Ne morate baš da se oblačite kao paleontolog ali ovoga leta su zaista u modu safari jakne i nijanse. U lanenim platnima ćete se osećati prijatno i ako je napolju veoma toplo. Savršeno će se uklopiti uz vašu letnju garderobu ukoliko je ponesete kako biste se zagrnuli predveče ili u hladnim večerima.

    Dostupne su u raznim bojama, od standardne bež do savremenih nijansi zelene i crvene. 

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE