Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vežbajte inteligentno!

    Pilates instruktori kažu da je pilates u stvari obrazovanje u svesti o sopstvenom telu. Ovim načinom vežbanja menja vam se oblik tela kroz svakodnevno učenje. BODY&MIND studio primenjuje STOTT PILATES® metodu vežbanja –  najcenjeniju internacionalnu školu savremenog pilatesa STOTT PILATES® koja je izgrađena na principima klasičnog učenja i nadograđena novim saznanjima iz teorije treninga i kineziterapije.

    Balansirajući između mišićne snage i fleksibilnosti, STOTT PILATES® na siguran način popraviće vaše držanje, smanjiti bolove u leđima i tenzije u mišićima karlice. Ovakvim treningom izgradićete telo vitkog mišićnog tonusa, zavidne snage i pokretljivosti, a pre svega zdravog duha.

    STOTT PILATES® je namenjen svima: muškarcima i ženama nezavisno od uzrasta i fizičke spremnosti, rekreativcima koje žele da poboljšaju vitalnost kičme i opštu pokretljivost tela, sportistima kao prevencija sportskih povreda i poboljšanja sportske igre, osobama u rehabilitaciji s ciljem što brže integracije u svakodnevno funkcionisanje, kao i podrška u bržem oporavku. Pogodan je i za trudnice, kako za brži oporavak nakon porođaja, tako i za unapređenje psiho-fizičkog stanja za vreme trudnoće.

    U studiju BODY&MIND možete pronaći odgovarajuću vrstu pilatesa za sebe, a u ponudi su: trening na podlogama sa rekvizitima, trening na spravama: reformer, cadillac, chair, barrel, prenatal pilates trening kao i saveti nutricioniste za učenje o pravilnoj ishrani kao temelju zdravog života.

    Sa privatnim, polu-privatnim i časovima u malim grupama u specijalizovanom  okruženju, BODY&MIND edukovani instruktori kreiraju trening programe u skladu sa vašim individualnim životnim potrebama.

    Bez obzira da li se obavljaju na prostirci (Mat pilates) ili na specijalizovanim spravama (Reformer), STOTT PILATES metoda primenom biomehaničkih principa koji se fokusiraju na disanje, položaj karlice, grudnog koša, kretanje lopatica, položaj glave i vratnog dela kičme, obezbediće ostvarivanje maksimalne koristi vežbanja.

    STOTT PILATES® Matwork

    Sertifikovani Pilates program na podlogama (Mat) radi se slobodno sa težinom vlastitog tela sa ili bez dodanih rekvizita. Svrha rekvizita je da pomognu pri izvođenju vežbi ili da posluže kao otpor. Rekviziti dodatno povećavaju snagu, fleksibilnost i balans i doprinose raznovrsnosti treninga. Uz različite lopte i polulopte koriste se valjci, jastuci, rotacioni diskovi, gume, obruči, težinske šipke i loptice…

    STOTT PILATES® MACHINEWORK

    Program STOTT PILATES® MACHINEWORK izvodi se na popularnim spravama (Reformer, Cadillac, Chair, Barrels) u režimu od jedne do četiri osobe i uz pratnju sertifikovanog instruktora. Baziran je na anatomiji tela, biomehanici i spinalnoj rehabilitaciji i predstavlja jedan od najučinkovitijih trening programa danas. Temeljit je i pre svega  precizan. Dovešće vas do optimalnih koštano-mišićnih performansi i u kratkom vremenskom periodu do povećanja  snage, gipkosti i izdržljivosti tela. Prednost Pilates sprava jeste što otpor pružaju opruge, zbog čega je opterećenje na mišiću kroz celi pokret, što utiče na njegovo snaženje i izduživanje, a pri čemu nema nikakvog opterećenja za zglobove.

    Ovaj program angažuje celokupnu muskulaturu tela s fokusom na duboke posturalne mišiće, čime se postiže mobilnost i stabilnost kičme, stabilnost karlice i ramenog obruča. Rezultati ovakvog programa su povećanje ukupnog tonusa, neutralno pozicioniranje tela, pravilnije I efikasnije kretanje i smireniji um.

    BODY&MIND
    Bulevar kralja Aleksandra 54/2
    065 312 66 99
    [email protected]
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE