Lik mister Bina se ne vraća na TV ekrane

PinterestFacebookTwitterShare

Kako bi mister Bina sačuvao od starenja, njegov tvorac, glumac Rouan Atkinson, smatra da ne treba da snima nove dogodovštine popularnog smotanka. Najbolje je zapamtiti simpatičnog čudaka iz vremena pre 10 godina, kaže britanska glumačka zvezda.

Glumac Rouan Atkinson otkrio je da neće biti više urnebesnih dogodovština mister Bina. „Uvek sam mister Bina video kao vanvremensku figuru. Ne bih želeo da ostari, a ako budem nastavio da ga igram ostariće, hteli mi to ili ne”, rekao je 56-godišnji glumac dodajući da bi bilo najbolje zapamtiti simpatičnog čudaka iz vremena pre 10 godina.

Serija Mister Bin, koja je postala planetarno čudo, prikazivana je tokom osamdesetih i devedesetih godina, a poslednja epizoda snimljena je 2006. godine.

Lik simpatičnog smotanka nastao je još dok je Atkinson bio student. Poslednjih godina, profesionalna pažnja slavnog komičara usmerena je na lik Džonija Ingliša.

Publika je upoznala smotanog britanskog agenta još 2003. godine, a od sredine septembra u bioskopima širom sveta ponovo se smeje nespretnim akcijama najsmešnijeg špijuna u ostvarenju „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“.