(VIDEO) “Sumrak” u Beogradu dva dana posle Amerike

PinterestFacebookTwitterShare

Domaća premijera filma “Sumrak saga: Praskozorje” zakazana je za 20. novembar u Sava Centru u Beogradu, samo dva dana nakon svetske premijere.


Poslednja knjiga popularnog serijala biće prikazana kao dva filma. Prvi deo čuvene priče o ljubavi i prijateljstvu vampira, smrtnice i vukodlaka rasvetljava misteriju koja je oduševila milione širom sveta.

Kada konačno maturiraju, Edvard i Bela odlučuju da stupe u brak, posle čega bi on trebalo nju da preobrazi u vampiricu. Ipak, mukotrpnom problemu preobražaja naći će se na put jedna sasvim neočekivana trudnoća.

Glavne uloge u nastavku ponovili su Robert Patinson, Kristin Stjuart i Tejlor Lautner.
Pripreme na filmovima, rađenim prema romanima Stefani Mejer, počele su još 2004. godine, da bi prvi deo premijerno bio prikazan tri godine kasnije, zaradivši izvanrednih trideset pet miliona tokom prvog dana prikazivanja.

Pretposlednji deo serijala u bioskope širom Srbije stiže samo dva dana nakon svetske premijere, zakazane za 18. novembar u SAD. Režiju ovog nastavka potpisuje Bil Kondon. Godinu dana kasnije, tačnije 16. novembra 2012. biće prikazan i poslednji film ovog
 
serijala.