Avanture Tintina otvorile 19. Sinemaniju

PinterestFacebookTwitterShare

Premijerom filma “Avanture Tintina: Tajna jednoroga” sinoć je otvorena 19. Sinemanija u Sava Centru. Tokom ove tradicionalne sedmodnevne revije filmova biće prikazano 16 filmova i dve reprize najgledanijih ostvarenja ove sezone.
 


Animirana avantura, ekranizacija stripa koju je uradio Stiven Spilberg, u produkciji Pitera Džeksona, na otvaranju Sinemanije privukla je veliki broj najmlađih ljubitelja filmova. Avanture Tintina moći će da se pogledaju i u 3D tehnologiji tokom Sinemanije.

 Do 9. novembra posetioci će imati priliku da vide i najnovija ostvarenja čuvenih reditelja Vudija Alena, Rolanda Emeriha, Džima Šeridana i mnogih drugih. Neki od filmova koji će biti prikazani na Sinemaniji neće imati bioskopsku distribuciju, a to su filmovi “Torente 4”, “Dilan Dog”, “Beg iz divljine” , “Put”, “Ratnik”, “Lovac na trolove” i “Glas istine”.

Filmovi se prikazuju u četiri termina, 14, 16.30, 19 i 21.30 sati, a ulaznice koštaju 300 i 350 dinara. Sinemanija će se održati i u Novom Sadu, gde će početi 4. i trajaće do 11. novembra.

Detaljniji program Sinemanije možete naći na www.savacentar.net.