Sajt na srpskom jeziku “Disney on ice” za najmlađe

PinterestFacebookTwitterShare

U susret gostovanju kompanije “Disney on ice” (Dizni na ledu) u Beogradskoj areni sa predstavom “Princeze i heroji”, od danas je aktivna specijalna internet strana na srpskom jeziku: www.disneyonice.rs, saopštila je Arena. Najmlađi na sajtu mogu saznati sve detalje o predstavi, upoznati se sa pričama koje će biti dočarane na ledu, pregledati fotografije i video inserte iz predstave, koja ih očekuje od 18. do 20. novembra.

Sa sajta se mogu preuzeti i igrice kao što su čarobni lavirint u kome treba pomoći Zvončici da nađe put do princeza i bojanka sa Aladinom i Jasmin. Na raspolaganju su i pozadine za ekran komjutera i interesantan kviz pod nazivom “Koliko poznajete Diznijeve junake”. Pored zabavnog sadržaja, roditelji se mogu detaljno informisati sa kojih mesta se najbolje vidi, da li postoje posebne pogodnosti u cenama ulaznica i gde se mogu nabaviti, za koji uzrast su Diznijeve predstave, koliko traje predstava, da li je dozvoljena upotreba foto aparata i slično.

Članovi tehničkog tima zaduženi za pripremu i postavku leda, dolaze u Beograd već u četvrtak, 10. novembra, a izlivanje leda počinje 14. novembra. Postavka i priprema leda traje od 48 do 72 sata i potrebno je najmanje četiri dana da sve bude spremno. Predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik, a glasove princezama i njihovim herojima, pozajmljivaće istaknuti srpski glumci.

U toku je i likovni konkurs na temu “Crtam princeze i heroje”. Autori tri najbolja rada biće nagrađeni sa po dve ulaznice za predstavu “Princeze i heroji”, dok će ostali crteži biti izloženi u holu Arene tokom trajanja manifestacije.

Ulaznice koštaju 1.250, 1.750, 2.250, 2.500, 3.000 i 3.500 dinara.