(VIDEO) Suzan Bojl opet obara rekorde

PinterestFacebookTwitterShare

Simpatična Suzan Bojl je novim albumom “Someone To Watch Over Me” treći put u nizu debitovala prethodne nedelje na samom vrhu britanske zvanične liste singlova čime je postala prva izvođačica u istoriji ovih lista kojoj je to pošlo za rukom.

Suzan je svojom debi albumom “I Dreamed a Dream” objavljenim 2009. sa preko 10 milona prodatih kopija postavila rekorde u kategorijama “najprodavaniji album” kao i “najbrže prodavani album”, a na servisu “Amazon” je to postao “album sa najviše unapred naručenih primeraka”.

Sa albumon “The Gift” iz 2010. postala je prva izvođačica sa “broj jedan” albumom istovremeno i na britanskim i na američkim zvaničnim top listama, i postavila je novi rekord u disciplini “najbrže prodavani album u božićnoj sezoni”.
O najnovijem rekordu i dobrom startu još jednog albuma, Suzan kaže da je oduševljena, uzbuđena i da joj se “vrti u glavi od svega ovoga”.

“Želim da kažem jedno veliko hvala svima koji su mi pomogli i omogućili da se sve ovo desi. Kada sam se u ovo upustila 2009. nisam mogla ni da zamislim da ću doživeti bilo kakav uspeh i blizu ovome što se danas događa. Ovo je jednostavno predivno. Vau!”