Hju Lori prelazi u režisere

PinterestFacebookTwitterShare

Engleski glumac Hju Lori nagovestio je da će njegovi glumački dani na televiziji biti odbrojani posle serije “Doktor Haus” i da će se posle nje posvetiti režiji i pisanju.

Lori igra doktora Hausa od 2004, a serija je trenutno u osmoj sezoni prikazivanja. Glumac je kazao da sebe smatra “izuzetno srećnim” zbog toga što je dobio tu ulogu i dodao da će se po okončanju snimanja oprobati u ulozi reditelja. “Mislim da sam se prilično razmazio ovde (u SAD). Ne mogu da zamislim da će ikada ponovo biti ovakve uloge”, rekao je Lori Dejli rekordu. “Mislim da će me verovatno zanimati pisanje, produkcija ili režija. Sve me to fascinira”, objasnio je.

“Smatram da sam izuzetno srećan što sam snimao ovo i ne želim da tražim da grom udari dva puta”, dodao je glumac. Lori je procenio da je broj epizoda serije “Doktor Haus” koje je snimio vremenski jednak trajanju 56 igranih filmova. “Snimili smo 170 epizoda, to je oko 56 filmova. To je ogromna količina iskustva i takvo iskustvo vam na neki način uliva samopouzdanje. Mislim da imam samopouzdanje koje ranije nisam imao”, kazao je. Tvorac “Doktora Hausa” Dejvid Šor nagovestio je da će tekuća sezona serije biti poslednja.