Šest najpoželjnijih filmskih muških likova

PinterestFacebookTwitterShare

Pronaći gospodina Savršenog nije nimalo lak zadatak, a puno je lakše opustiti i prepustiti maštanjima uz omiljene TV likove koji nas zavode, slamaju nam srca i na kraju uvek pronađu savršen način i kažu pravu rečenicu. Oni su savršeni materijal za brak, ali nažalost žive samo u izmišljenim pričama.
 
Omiljene televizijske serije i filmovi skrivaju muške likove zbog kojih poželimo barem na 5 minuta imati čarobni štapić kako bi ih pretvorili u stvarne muškarce i bacili im se u zagrljaj. Izdvojili smo ih nekoliko koji su, verujemo složićete se, odličan materijal za brak, ali nažalost postoje samo u mašti.
 
Mr. Darsi

Hladan, rezerviran i nezainteresovan glavni lik romana i filma „Ponos i predrasude“ ustvari je muškarac zbog kojeg smo spremni roniti suze i to nakon što bez zadrške otkrije svoja osećanja i prizna kako ne može zamisliti život bez ljubavi. Tu su ulogu obeležila su dva zgodna Britanca, Kolin Flirt i Metju Mekfadien.
 
Edvard Kulen
 

Uz to što je bezobrazno zgodan, Edvard će živeti večno, što znači da će njegova ljubav trajati zauvek. Uz to on ima svoju zločestu stranu koja je toliko seksi baš zato što ulaže nadljudske napore kako bi nadjačao vampirske porive koji bi mogli uništiti onu koju voli.  Mladi holivudski glumac Robert Patinson teško da će ikada odigrati ulogu koja će ga obeležiti više od ove.
 
Derek Šepard
 

Uz ruke i prste koji itekako znaju što rade, Dr. Zgodni je šarmantni muškarac kojem je nemoguće odoleti. Ponekad ‘mekušac’, ali ustvari frajer koji se zna boriti za ženu koji voli. Glumi ga Patrik Dempsi.
 
Karlos SolisZadovoljiti Gabrijelu Solis baš kao i svaku ženu nije lako, ali muževnim izgledom i srcem koje skriva u čvrstom oklopu i pokazuje kada je to preko potrebno, Karlos se popeo visoko na listu najpoželjnijih muževa.
 
Britanski premijer Dejvid
 

Po mnogima jedna od najboljih uloga britanskog srcolomca Hju Granta pretvorila ga je u muškarca koji će zaboraviti na sve kad je ljubav u pitanju, a svojim neodoljivim naglaskom i slučajno otkrivenim poljupcem na školskoj predstavi lik kojeg glumi, britanski premijer Dejvid, popeo se visoko na listi.
 
Jedan i jedini – Ejdan
 

Iako ga je Keri (na)pustila zbog Face, jednom od omiljenih muškaraca iz serije ‘Seks i grad’ teško da se može pronaći mana. On je, gledano sa svih strana i iz svih uglova, muškarac koji je dovoljno jak da podnese i razume svaki segment ženskog PMS-a. I to ga, naravno, čini idealnim materijalom za brak. Njegov lik je odglumio Džon Korbet.