• English
X

Afterhour

3 načina da smršate a da ne morate da gladujete ili vežbate

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Voleli bismo da možemo magično da izgubimo kilograme, da jednostavno nestanu a da se nimalo ne pomučimo… Eh, kad bi tako moglo. U stvari, moguće je!

Sajt Bright Side predstavlja nekoliko alternativnih načina kako možete da izgubite težinu a da se ne oznojite ili da ste izgladnjujete.

DISANJE

Glavno pravilo gimnastike disanja jeste da udišete i izdišete, ne uz pomoć grudi, već uz pomoć stomaka. Tanak struk, bez sala, jaki trbušnjaci – sve je moguće ako pravilno uradite vežbe disanja.

Detaljnije o pravilnom disanju: 

Povezane vesti

TUŠIRANJE NAIZMENIČNO TOPLOM I HLADNOM VODOM

Ova metoda je jednostavna – kada završavate tuširanje, naizmenično se istuširajte hladnom i toplom vodom. Kada se tuširate na ovaj način, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, već ćete oterati bolesti kao što su aritmija, gojaznost, vaskularne disfunkcije, hipertenziju i celulit. Taj postupak treba da traje kratko.

Povezane vesti

placehold

Tuširanje “spira” i stres?

Pet minuta tuširanja “spira” svako opterećenje izazvano stresom i uspostavlja unutrašnju harmoniju. Topla voda utiče na stvaranje hormona sreće, koji ljude čine

MASAŽA

Najbolje vrste masaža koje se bore protiv masti jesu one uz pomoć meda, lakog štipanja, u vodi, cupping… Pomažu da se razlože masne naslage, poboljšavaju cirkulaciju krvi u prednjem delu stomaka, i uspostavlja normalan rad creva. Ovakve vežbe rade se sistematski i ciklično, pa je možda najbolje da ih radite u salonu, u konsultaciji sa stručnjacima, a ne sami od kuće.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: N.V.