Armin van Bjuren 3. marta u Beogradskoj areni

PinterestFacebookTwitterShare

Holandski di-džej Armin van Bjuren nastupiće 3. marta sledeće godine u Beogradskoj areni i predstaviti svoj radijski šou „A State Of Trance“, najavio je danas organizator „Insomnia Global SEE“.

Prodaja ulaznica počinje sutra po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu – regularna cena karte iznosi 2.900 dinara, odnosno 29,50 evra, VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara (80 evra), a Sky Deluxe karte uz samu binu iznose 10.000 dinara (100 evra).

„A State of Trance“ (ASOT) je veoma popularan šou više od 10 godina i jedan od najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa više od 15 miliona slušalaca u 26 zemalja.

Nacionalni radio TDI počeće sa emitovanjem „A State of Trance“ od sutra, svakog petka, od ponoći do 2 sata ujutru, a program je obezbedio „Insomnia Global SEE“. Povodom jubileja ovog šou programa organizuju se veliki događaji na dva kontinenta u trajanju od četiri sedmice.

Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo šest gradova koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu. Istom događaju prisustvovaće publika u Moskvi, Kijevu, Los Anđelesu, Majamiju i Den Bošu.

Van Bjuren dovešće u Beograd mnogobrojne fanove iz celog sveta, kao što se dogodilo i ove godine kada je „Insomnia Global SEE“ organizovala u Beogradskoj areni „Sensation“.

Van Bjuren je četiri godine za redom proglašavan za najboljeg DJ-a na listi „DJ Mag Top 100“, osvojio je nagradu za „Najbolji Miks radijski šou“ na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011. Uoči nove turneje, on je izjavio da kao i prethodne godine želi ponovo sve da uradi tako da ASOT 550 pretvori u prvoklasni svetski događaj. „Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima“, dodao je holandski disk džokej.