Noć Reklamoždera 24. decembra u „Sava“ centru

PinterestFacebookTwitterShare

Noć Reklamoždera u okviru koje će biti prikazano šest sati najreklama iz celog sveta i specijal-retrospektiva od 1981. do 2011. godine, biće organizovana u nedelju 24. decembra, u Centru „Sava“, saopštio je danas organizator manifestacije „SuperStar worldwide“.

Cena ulaznice za mt:s Noć Reklamoždera je 800 dinara, a karte se mogu kupiti na blagajni Centra „Sava“, Bilet Centra i Tržnog centra „Ušće“.

Organizatori su najavili da će 12. beogradska Noć biti u znaku prijateljstva i da će i ove godin biti dodeljena nagrada „Mega brend“ nekome ko svojim talentom i uspehom reklamira Srbiju u svetu.

Na Noći Reklamoždera biće proglašen i pobednik sa liste „Top 30 naj reklama 2011“, a svi zainteresovani mogu da glasaju na internet adresi www.nadlanu.com, www.blic.rs i www.nocreklamozdera.com.

Manifestacija, Noć Reklamoždera, koja slavi 30. rođendan organizuje se u više od 50 zemalja sveta, odnosno više od 150 gradova.

Nastala je 1981. godine u Parizu, a njen osnivač je Žan Mari Bursikot (Jean Marie Boursicot), vlasnik najveće reklamoteke na svetu.

Prva Noć Reklamoždera u Beogradu organizovana je 1996. godine, ali publika redovno može da uživa u Noći Reklamoždera od 2001. godine.

Tokom godina, postepeno, Beograd je postao broj jedan grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je i krenula čuvena „La Nuit Des Publivores“, navedeno je u saopštenju.