„Jinx“ 14. februara u Domu omladine Beograda

PinterestFacebookTwitterShare

Zagrebački pop bend „Jinx“ , poznat po hitovima „Tamo gdje je sve po mom“, „Na čemu si ti“ i „Smijem se“, održaće koncert 14. februara u velikoj sali Doma omladine Beograd, najavila je koncertna agencija „Long play“.
 
Povodom Dana zaljubljenih, „Long play“ je, osim uobičajene pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, obezbedio i „Karte za dvoje“ koje koštaju po 2.000 dinara. 

„Jinx“ su prvi koncert u Beogradu održali u novembru 2009. godine ispunivši salu „Amerikana“ Doma omladine, a prvi nastup za Dan zaljubljenih su imali prošle godine u Studenskom kulturnom centru. 

„Posebno nas veseli da će ovaj koncert biti u velikoj dvorani Doma omladine koju smo za sada samo videli i jako nam se dopala, tako da jedva čekamo da koncert počne. Kao i svaki put, gde god da sviramo, sigurno ćemo dati sve od sebe, jer na naše koncerte dolaze neki dobri i dragi ljudi“, istakli su članovi benda. Oni su najavili kombinaciju starih hitova i pesama sa poslednjeg albuma „Diksilend“ (2010), koji su opisali kao muziku „za vreme prohibicije i depresije“.