Šerbedžija rasprodao oba koncerta

PinterestFacebookTwitterShare

Slavni glumac sa holivudskom karijerom Rade Šerbedžija, koji će u subotu, 21. januara, održati dugo najavljivani koncert u „Madlenijanumu“, zbog velikog interesovanja publike nastupiće u ovom pozorištu i dan kasnije.
 
Na sceni će ga pratiti njegov novi orkestar „Zapadni kolodvor bend“, sastavljen od najboljih zagrebačkih muzičara, a sviraće i glumčev sin Danilo Šerbedžija. Publika u zemunskom „Madlenijanumu“ uživaće u pesmama koje će slavni glumac pevati, ali i recitovati.
 
poslednje vreme se mnogo spekulisalo o tome da li će na Radetove koncerte doći njegova holivudska prijateljica Anđelina Džoli. Šerbedžija je demantovao takve napise, rekavši da ona neće biti na njegovim nastupima i da ne zna ko i zbog čega plasira takve informacije. Slavni glumac, koga smo donedavno gledali u seriji „Tajna nečiste krvi“, rekao je da mu je režiserka filma „U zemlji krvi i meda“ Anđelina Džoli obećala da će ove godine doći u Beograd, ali da to neće biti sada. Inače, Rade Šerbedžija u srpsku prestonicu stiže sa snimanja drugog dela filma „Oteta“ u kome glumi sa Lijamom Nisonom.