(VIDEO) Muzički spektakl “Sensation” u maju ponovo u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Muzički spektakl “Sensation” drugi put će biti održan u Beogradu 12. maja, sa potpuno novim konceptom pod nazivom “Innerspace”, najavio je danas organizator, kompanija “Insomnia Global SEE”.
 
Kao i prošle godine, “Sensation”, najveća di-džej žurka koja se svake godine organizuje u nekoliko odabranih zemalja, biće održana u Beogradskoj areni, u produkciji “ID&T” iz Holandije i u organizaciji kompanije “Insomnia Global SEE”. “Sensation Innerspace” bazira se, kako je objašnjeno u najavi, na “konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru – bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde”. U produkcijskom smislu “Innerspace” je “avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti”. 

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica, po ceni od 6.000 dinara, odnosno 59,50 evra, počinje sutra od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim prodajnim mestima “Kard servis” u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Regularna prodaja ulaznica počinje 6. februara, od 10 časova na sajtu www.sensation.com

Prvi “Sensation” pod nazivom “Ocean White”, održan prošle godine u Beogradskoj areni, bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz 42 zemlje.