(VIDEO) Muzički spektakl „Sensation“ u maju ponovo u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Muzički spektakl „Sensation“ drugi put će biti održan u Beogradu 12. maja, sa potpuno novim konceptom pod nazivom „Innerspace“, najavio je danas organizator, kompanija „Insomnia Global SEE“.
 
Kao i prošle godine, „Sensation“, najveća di-džej žurka koja se svake godine organizuje u nekoliko odabranih zemalja, biće održana u Beogradskoj areni, u produkciji „ID&T“ iz Holandije i u organizaciji kompanije „Insomnia Global SEE“. „Sensation Innerspace“ bazira se, kako je objašnjeno u najavi, na „konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru – bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde“. U produkcijskom smislu „Innerspace“ je „avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti“. 

Ekskluzivna pretprodaja ulaznica, po ceni od 6.000 dinara, odnosno 59,50 evra, počinje sutra od 15 časova i trajaće do 5. februara na svim prodajnim mestima „Kard servis“ u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Regularna prodaja ulaznica počinje 6. februara, od 10 časova na sajtu www.sensation.com

Prvi „Sensation“ pod nazivom „Ocean White“, održan prošle godine u Beogradskoj areni, bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz 42 zemlje.