(VIDEO) Karl Koks dolazi u Beograd

PinterestFacebookTwitterShare

Jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva Karl Koks nastupiće 28. aprila u Belexpocentru, saopšteno je iz “Avalon“ produkcije, koja je organizator nastupa.
 
Ova žurka je organizovana u saradnji sa diskografskom kućom Karla Koksa “Intec Digital“ kako bi se publici u Srbiji i regionu predstavio aktuelni Koksov album “All Roads Lead To The Dancefloor“. Koks na četvrtom studijskom i 26. po redu albumu donosi preko 20 numera koje su nastajale tokom poslednjih nekoliko godina, a snimljene i producirane su prošle godine u njegovom studiju u Melburnu. Ovogodišnji nastup u Srbiji biće ujedno prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera “Revolution“ žurki koje Koks organizuje na Ibici već punih deset godina, navodi se u saopštenju. Koks sa aktuelnim albumom predstavlja i revolucionarni USB format albuma koji se konstantno putem interneta ažurira sa novim sadržajem, bilo da su u pitanju novi remiksi, snimci sa nastupa ili ekskluzivni intervjui uz fotografije ili aplikacije za smart telefone.
 
Prodaja ulaznica za Koksovu žurku u Beogradu, čiji je broj ograničen na do sada najmanji prostor u kojem je ovaj di džej nastupio u Srbiji, počeće od ponedeljka 6. februara od 10 sati ujutro. Ulaznice po ceni od 2.400 dinara prodavaće se širom Srbije i regiona putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, kao i na svim prodajnim mestima kao što su Bilet centar, TC Ušće, “Comtrade“ prodavnice i blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine.