Hju Grant stopirao snimanje nastavka filma o Bridžit Džons

PinterestFacebookTwitterShare

Snimanje novog filma o popularnoj debeljuci Bridžit Džons stopirano je jer, navodno, Hju Grant nije zadovoljan scenarijom, prenosi danas „Hollywood reporter“.
 
U filmu „Beba Bridžit Džons“ (Bridget Jones’ Baby) bi po treći put trebalo da se okupe Rene Zelveger, Kolin Firt i Hju Grant, a snimanje je trebalo da počne za nekoliko nedelja pod rediteljskim vođstvom Pitera Katanea.

Snimanje je međutim stopirano jer Grant nije zadovoljan scenarijom koji su napisali Dejvid Nikols i autorka romana Helen Filding, tvrde dobro obavešteni izvori.
 
Film je priča o četrdesetogodišnjoj Bridžit koja pokušava da zatrudni sa Markom Darsijem koga glumi Firt. Jedan dobro obavešten izvor rekao je da je film „suštinski mrtav“, dok drugi tvrde da će se nastavak ipak snimiti kasnije ove godine.

Ovo nije prvi problem sa kojim se susreće treći deo priče o Bridžit Džons. Reditelj Pol Fig odustao je od projekta, pa su producenti doveli Katanea u nadi da će on doprineti „britanskom sentimentu“ filma.

Filmovi „Dnevnik Bridžit Džons“ i „Bridžit Džons: Na ivici razuma“ zaradili su više od 500 miliona dolara na blagajnama širom sveta.