Ozzy Osbourne & Friends umesto Black Sabbath

PinterestFacebookTwitterShare

Koncert grupe „Black Sabbath” u Beogradu, koji je planiran za 28. jun, otkazan je zbog bolesti Tonija Ajomija, a u istom terminu nastupiće grupa “Ozzy Osbourne & Friends”, saopštila je „Avalon produkcija“.
 
„Zbog više sile i bolesti Tonija Ajomija, kome želimo brz oporavak, grupa “Black Sabbath“ je prinuđena da otkaže sve nastupe ovog leta osim britanskog Donington festivala na kojem će Ajomi i pored hemo-terapije nastupiti. Umesto “Blacj Sabbath“ u svim predviđenim terminima i gradovima na evropskoj turneji nastupiće “Ozzy Osbourne & Friends”, precizira se u saopštenju.
 
„Avalon produkcija“ je u dogovoru sa menadžmentom Ozija Ozborna 28. jun pretvorila u “Ozzy Osbourne & Friends” festival sa listom izvođača koja će biti objavljena 22. februara. Za sada se zna da će na Ušću svirati originalni basista „Black Sabbath“-a Gizer Batler i gitarista grupe “ Black Label Society” Zak Vajd, koji je i dugogodišnji gitarista i saradnik Ozborna.
 
Kupcima ulaznica za koncert „Black Sabbath“ kojima se ne bude svidela lista izvođača „Avalon produkcija“ će omogućiti povraćaj novca od 27. februara.