Otkazan festival “State Of Trance”

PinterestFacebookTwitterShare


Muzički događaj “A State of Trance 550”, zakazan za 3. mart u Beogradskoj areni, na kome je trebalo da nastupe di-džejevi Armin van Bjuren, Endi Mur, Daš Berlin, Markus Šulc i drugi, otkazuje se, saopštio je danas organizator “Insomnia Global SEE”.
 

U saopštenju je navedeno da se događaj otkazuje iz “objektivnih razloga” i da je odluka zasnovana na zajedničkom dogovoru organizatora u Srbiji, “Insomnia Global SEE” i producenta događaja, “Alda Events”.
 
Kupljene ulaznice mogu se vratiti od 1. do 30. marta na sledećim prodajnim mestima: blagajna Beogradske arene, Ušće šoping center, Bilet centar na Trgu Republike, Gigstiks u Novom Sadu, kao i na prodajnim mestima Eventima gde su ulaznice kupljene.
 
Dodatne informacije u vezi sa refundiranjem novca za kupljene ulaznice biće objavljene na sajtovima: www.tickets.rs, www.gigstix.com, www.eventim.rs i www.ig-see.com. “Insomnia Global SEE” žali zbog nastale situacije i planira organizovanje novih nastupa značajnih DJ imena današnjice, navedeno je u saopštenju.