Odložen beogradski nastup Sofi Elis Bekstor

PinterestFacebookTwitterShare

Beogradski nastup pevačice Sofi Elis Bekstor odložen je za 15. jun jer je pevačica u poslednjem stadijumu trudnoće i lekari su joj zabranili bilo kakav vid putovanja.


Iako je nastup bio zakazan za 2. mart, pevačica će u Beograd doći početkom leta. Ona će nastupiti na splavu “Plastic Light” kada će osim DJ seta održati i kratak nastup uživo.

Prvi solo album Elis Bekstor objavljuje 2001. godine pod nazivom “Read My Lips”, da bi godinu dana kasnije objavila dopunjeno izdanje. Album dospeva na drugo mesto britanske liste, a sa njega se izdvajaju hitovi “Murder on Dancefloor”, “Get over you” i obrada pesme “Take Me Home” koju u originalu izvodi Cher.

Pesma “Murder on Danceflor” ostaje njen najveći hit koji je na britanskoj listi proveo čak dvadeset tri sedmice. Iste godine biva nominovana za najbolju pevačicu na dodeli BRIT nagrada, a nominacije u toj kategoriji stižu i naredne dve godine.

Pre dve godine sarađivala je sa dens bendom “Freemasons” na svetskom hitu “Heartbreak (Make Me a Dancer). Prošle godine objavila je četvrti studijski album nazvan “Make a Scene”.