• English
X

Afterhour

4 jutarnje rutine koje će učiniti da budete SREĆNI CEO DAN

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: pixabay

Ako se po ’jutru dan poznaje’ vreme je da učinite nešto produktivno i lepo za sebe. Unapredite svoje jutro jednostavnim ritualima koji će vas napuniti energijom i optimizmom tako da ćete celog dana biti srećni i u dobrom raspoloženju.

Srećan poziv

Svoje prve gutljaje kafe podelite sa nekim ko vas čini srećnim, ko vam nedostaje i sa nekim koga želite prvo da čujete kad otvorite oči. Započnite dan dragim ljudima koje želite, a ne onima koje morate, da vidite.

Omiljeni sadržaj

Ujutro ne morate da slušate vesti zato što ste tako navikli. One zaista mogu da upropaste vaš dan. Zato se prepustite sadržajima koje volite. Bilo da je reč o blogu ili vlogu, saznajte ono što vas zaista zanima. Slušajte audio knjigu, dobru muziku ili pustite svoju omiljenu seriju koja vas zasmejava, i uđite u dan nasmejani.

Mantra i zahvalnost

Svako jutro razmišljajte o sebi i ponavljajte rečenicu koja vas čini srećnim, snažnim i koja popravlja vaše raspoloženje i daje vam samopouzdanje. Budi svesni trenutka, koncentrišite se na lepe stvari i što je najvažnije – budite zahvalni. Svako jutro spomenite, pomislite ili zapišite stvari na kojima ste zahvalni i uživajte u lepom danu.

Vežbe

Ukoliko vam je mnogo rano za kardio trening ili trčanje prilagodite trening sebi. Uradite pod obavezno vežbe za kičmu svakog jutra jer vas čeka naporan radni dan u kojem ćete puno sedeti. Bilo bi odlično da uradite i vežbe istezanja ili jogu. A kruna svega biće desetominutna meditacija.

Povezane vesti

Izvor: BIZLife

Foto: pixabay

Piše: D.G.