5 Instagram profila DOMAĆIH BRENDOVA koje treba da pratite

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/Printscreen

U današnje vreme, hteli to mi ili ne, društvene mreže su izmenile način života, ali i način poslovanja. Ako nas nema na Instagramu, kao da ni ne postojimo. Zato smo za vas istražili zanimljive i kreativne Instagram profile domaćih brendova.

1. Modna kuća „Mona“ – „Mona“ nas redovno obaveštava o najnovijim trendovima i kreacijama, kao i o sezoni sniženja. Komade za predstojeću sezonu – proleće 2018. godine, možemo videti na novim fotografijama sa snimanja u Milanu.

Bag & flowers for your love… #valentinesday #mona #love

A post shared by MONA (@modnakucamona) on

https://www.instagram.com/modnakucamona

2. „Vulkan“ izdavaštvo – „Vulkan“ nas redovno obaveštava o novim izdanjima i popularnim knjigama različitih tematika. Njihove fotografije su uvek besprekorne i kreativne.

https://www.instagram.com/vulkan_knjige

3. „Aura“ kozmetika – Iako redovno deli slike svojih proizvoda raznog kolorita, Aura obogaćuje svoj profil i povremenim citatima, kao i kratkim snimcima.

Koja je tvoja omiljena boja ruža? #aura #aurakozmetika #cocochanel #makeup

A post shared by AURA (@aurakozmetika) on

https://www.instagram.com/aurakozmetika

4. „Frikom“ – Savetujemo vam da ne gledate ovaj profil dok ste gladni. Ipak, ako vam ponestane ideja za ručak, „Frikom“ vam uvek može pomoći nekim novim ili pak zaboravljenim receptom.

https://www.instagram.com/frikomsrbija

5. „Jungle travel“ – Destinacije koje mame uzdahe i sjajne, zabavne fotografije zaštitni su znak ove turističke agencije. Ako još nemate ideju gde ćete na more, možda vam ovaj profil pomogne.

https://www.instagram.com/jungletravel

Izvor: BIZLife

Foto: Instagram/Printscreen

Piše: M. Puljecović