5 knjiga koje će vas spremiti za uspeh na poslu i u životu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Počela je sezona godišnjih odmora… Lagano, namažite kremu za sunčanje, zavalite se u ležaljku i započnite čitanje neke dobre knjige – štiva koja će vam pomoći da se odmora vratite spremni za uspeh.

„The Confidence Code“, by Katty Kay & Claire Shipman)

Autori ove knjige su novinari koji su istražili nauku o samopouzdanju. Intervjuisali su top ženske lidere i podelili sa čitaocima kako prevazići sumnju u sebe da bismo bili što uspešniji u poslu i životu.

„Drop the Ball“, by Tiffany Dufu

Autor je bivša perfekcionistkinja koja vam ovom knjigom pomaže da raščistite sami sa sobom šta je najbitnije za vas u životu. Ovo je njeno životno delo koje pomaže ženama da „isfiltriraju buku i nebitne stvari“ da bi bolje shvatile da se svet neće srušiti ako nekad ne drže sve pod kontrolom.

„Knowing Your Value“, by Mika Brzezinski

Ova knjiga bi trebalo da izađe tokom ove godine. U njoj će biti reči o tome kako zaista da pitate za povišicu i kako da budete plaćeni onoliko koliko zaista vredite.

„Playing Big“, by Tara Mohr

Ova knjiga je „must have“ za svaku ženu koja želi da pronađe i podigne svoj glas toliko da ostavi trag na ovom svetu.

„Self Made“, by Nely Galan

Nely Galan je kubanska imigrantkinja koja otkriva svoju ličnu priču o tome kako je postala „gazda“ svoje sudbine i svojih prihoda. Takođe, deli i praktične savete kako i vi to možete da ostavrite.

Izvor: BIZLife/Strani mediji

Foto: Pixabay