7 velikih tajni lepote božanstvene Odri Hepbern

PinterestFacebookTwitterShare

Jedna od legendarnijih filmskih zvezda dvadesetog veka, Odri Hepbern, takođe je i neosporna ikona stila. Do današnjeg dana, njeno ime vezuje se za harizmu i šarmantnost. Teško je i poverovati ali glumica je svoj izgled uvek opisivala kao običan.

Sajt Bright Side prenosi neprocenjive savete za lepotu Odri Hepbern, koji će vas inspirisati na zdrav i pozitivan stav!

1. Pijte puno vode
Prema rečima njenih prijatelja i kolega, Hepbern je uvek preporučivala da piju puno vode kao način da telo ostane u formi. Možda je ovo glavna tajna njenog dobrog izgleda: Dosta vode i mnogo voća i povrća.

2.  Pročistite telo s vremena na vreme
Jednom mesečno, Odri je imala dan za detoksikaciju, kada je jela samo voće i povrće, mlečne proizvode i pila vodu. Takva detoksikacija pomogla je glumici da vrati svoj bioritam posle napornih putovanja u različite delove sveta.

3. Krompir neizostavni deo obroka
Hepbern ima irsko poreklo, i za nju, krompir kao namirnica bio je nezamenjiv, i činio je važan deo njene ishrane.

4. Obavezno idite na svež vazduh
Kada su je pitali šta je njena tajna vitkog izgleda i lepote, Odri je odgovorila: „Šetnja! Dosta šetam, idem na svež vazduh, i omogućavam telu da upija koliko god mu je kiseonika potrebno.

5. Uvek pravilno držite telo
Njena karijera počela je baletom. Balerine moraju da vežbaju svakog dana, i u sali i van nje. Zbog toga, plesanje je postalo njena druga priroda – uvek je imala dobro držanje.

6. Koristite što prirodniju šminku
Odri je uvek birala minimalizam, sofisticiranost i klasiku kao kamen-temeljac njenog izgleda.

7. Uživajte u svakom danu
Uvek je imala optimističan pogled na život, nekad se činila naivnom, mladom devojkom. Odri je stvarno znala da uživa u svakom danu. Čak i u poslednjim danima svog života, kada je bila nepokretna, teško bolesna glumica govorila je svom sinu: „Kada mi bude bolje, treba da idemo u Australiju. Tamo je predivno!

Izvor: BIZLife

Piše: N.V.