8 super Instagram profila koje možete da pratite

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Instagram/Printscreen

Instagram je društvena mreža koju korisnici uglavnom koriste za objavu slika. Najčešće su to „selfiji“, mada ima i mnogo kreativnijih rešenja. Predstavljamo vam osam zanimljivih Instagram profila koje možete da pratite, a inspiraciju smo dobili sa bloga „A cup of Jo“:

Vrlo originalna ideja jedne francuske knjižare. Na nalogu Librarie Mollat možete videti knjige koje se savršeno uklapaju sa licima ljudi. Zar ne izgledaju veoma realistično?

Nalog „Quarter Life Poetry“ spaja kratke stihove i slike, a tema je kako imati dvadeset godina.

anyone else? 🙋

A post shared by Quarter Life Poetry (@quarterlifepoetry) on


Ben Wagner
je dizajner i umetnički direktor, i to se vidi i po njegovim slikama – crticama iz života i sa putovanja. Muzeji, automobili, čak i narandže – fascinantno je videti svet očima grafičkog dizajnera.

instagram-printscreen

 

 

Na nalogu „The Dogist“ možete da vidite slike slatkih kuca, uz koje ide i po neki citat vlasnika, kao što je: „Mrzi da napusti kuću, a mrzi i da se vrati kući.“

pas-instagram-printscr
Fotograf Danijel Arnold (Daniel Arnold) hvata stvaran život u Njujorku. Neke slike će vam oduzeti dah, a neke će vas iznenaditi, kao na primer slika Džona Hama.

danielarnoldinstagram-printscr
Nalog „Land of Women“ je brend donjeg veša koji vodi Mekinzi Ralej (Mckenzie Raley), a koji sadrži fotografije žena, prirodnih oblina, koje vole svoje telo.

body-printscr
Poeta Najira Vahid (Nayyirah Waheed) može da vam slomi srce sa samo nekoliko reči.


Ilustrator Kristofer Dejvid Rajan (Christopher David Ryan) crta razigrane ilustracije na novinama i katalozima. Vrlo pametno!

ilustracije-instagram-printscr

Podelite sa nama koji su vaši omiljeni nalozi i zbog čega.

Izvor: BIZLife

Foto: Instagram/Printscreen

Piše: N.V.