ADA MALL – centar Beograda 21. veka

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Da Beograd postaje sve popularnija destinacija pokazuju veličine investicija prestižnih svetskih kompanija, a jedna od njih nedavno je najavila otvaranje svog novog projekta i privukla veliku pažnju tržišta Jugoistočne Evrope.

Najsavremeniji šoping centar u regionu – Ada Mall svečano će biti otvoren na proleće 2019. godine, a ova investicija vredna preko 105 miliona evra predstaviće mnoge brendove po prvi put u Srbiji.

Okružen prirodom i glavnim saobraćajnicama, pozicioniran preko puta Ade Ciganlije, Ada Mall 35.000 kvadratnih metara svog prostora savršeno uklapa u okruženje nesvakidašnjim izgledom (koji je već postao veoma prepoznatljiv onima koji prolaze ovim delom grada), jedinstvenim arhitektonskim rešenjima i LEED Platinum standardima zelene gradnje.

Iako je već istaknuto da će se u ovom molu pojaviti najprestižniji brendovi iz sveta mode, kozmetike, sporta, tehnologije i drugi, najveću pažnju privukle su atraktivne i prostrane terase koje će imati pogled na zalazak sunca iznad jezera, jedinstvene biljne vrste ali i sprat koji je u potpunosti posvećen zabavi, kafićima i restoranima.

Food court sektor biće u jedinstvenom Eatalian market stilu koji omogućiti užitak u raznovrsnoj ponudi hrane i druženju u centralnom delu sprata.

Velika količina dnevnog svetla, prostranost centralnog prostora, prirodni materijali u kombinaciji stakla i gipsa, prekriveni vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima sa preko 100 lokala najatraktivnijih zakupaca na tržištu definitivno postavljaju nove standarde u regionu, a sve pod imenom prestižne kompanije GTC Srbija, koja gradi ovaj objekat.

I dok Ada Mall menja jedan od najprometnijih delova grada, ujedno predstavljajući odabrane domaće i strane brendove, Beograd dobija novo mesto susreta za sve one koji žele drugačije šoping iskustvo ili prestižan prostor za svoju novu kolekciju.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo