Bitka za prevlast u ringu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ljubitelji kik-boks „okršaja“ imaju priliku da uživaju u meču „King of Kings“, u prenosu uživo iz Rige u Letoniji u subotu, 24. februara sa početkom u 18 časova.

Na ovom velikom turniru će biti organizovano šest borbi po pravilima kik-boksa, MMA i boksa. Kanal FightBox će uživo prenositi borbe svetske serije pod nazivom Hero’s.

U centralnoj borbi će Sufijan Abdakalek iz Maroka odmeriti snage sa lokalnim favoritom Kristapsom Bulmejstarsom u kategoriji do 73 kilograma po KOK kik-boks pravilima. Bulmejstars je već mnogo puta osvajao velike pobede na KOK turnirima ali će ovog puta biti na pravom ispitu kad se nađe u ringu sa marokanskim specijalistom za kik-boks Abdakalekom. Pored toga, u ,,borbi između Istoka i Zapada’’ se sastaju Letonac Reinis Porozovs i Španac Toni Rubio. Porozovs je talentovani mladi kik-boker koji će svakako imati domaću publiku na svojoj strani, ali je da li će to biti dovoljno da pobedi Tonija Rubija, koga mnogi smatraju jednim od najboljih boraca u njegovoj zemlji.

Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po ceni od samo 3,99 evra!

Izvor: BIZLife

Foto: Promo