Bolji uslovi za pacijente i zaposlene u kliničkom centru Niš

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Renoviranje određenih delova Kliničkog centra Niš biće završeno do kraja 2018. godine, zahvaljujući saradnji sa Roma Company.

Roma Company donirala je građevinski materijal u vrednosti od 600.000 dinara iz svog prodajnog asortimana, neophodnog za renoviranje dela Kliničkog centra Niš. Ovo je jedan u nizu projekata, koje je kompanija podržala u gradovima u kojima posluje povodom obeležavanja 25 godina postojanja.


– Želim da izrazim zahvalnost direktoru „Roma company“ kao i svim njegovim saradnicima na ovoj donaciji, koja će biti zaista od velikog značaja, pogtovo što ćemo sva sredstva nameniti preuređenju prostora prizemlja Dečje klinike, u kome će do kraja idućeg meseca i zvanično početi da radi Dečji urgentni centar, prvi u Srbiji, izjavio je prof. dr Zoran Radovanović, direktor niškog Kliničkog centra.

S obzirom na to da, smo već krenuli sa radovima i opremanjem prostora, zahvaljujući ovoj donaciji „obojićemo“ prostor kako i priliči, tako da će se, nadam se, naši mali pacijenti, bez obzira na to što se nalaze u bolnici, prijatnije osećati, naravno pored toga što će im biti pružena najbolja moguća zdravstvena usluga, dodao je prvi čovek ove zdravstvene ustanove.


– Nadam se da će ovaj naš mali doprinos pomoći svima da se osećaju prijatnije u renoviranim prostorijama. Divan je osećaj darivati i zato smo povodom obeležavanja 25 godina postojanja kompanije, započeli projekat pod sloganom „Ko kreči, kuću leči“ u okviru kojeg smo do sada u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Prijepolju i Danilovgradu donirali ukupno 3,6 miliona dinara – kaže Nemanja Romandić, direktor Roma Company.

Saradnja sa Kliničkim centrom Niš ostvarena je kao deo projekta „Ko kreči, kuću leči“, u okviru kojeg je do sada donirano po 600.000 dinara za renoviranje Kliničko-bolničkog centra Zemun-Beograd, za nabavku i ugradnju klima uređaja za Zdravstveni centar Užice – OJ Opšta bolnica Prijepolje, kao i za nabavku i ugradnju klima uređaja za Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ u Kraljevu i „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo