Brza i efektna beauty rutina pred posao

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Koliko puta vam se desilo da želite duže da spavate, ali morate da ustanete ranije, ne zbog milion obaveza, već zbog toga kako biste se sredili lepo za posao?

Ko rano rani, dve sreće grabi, a ko započne sređivanje noć pre uštedeće sate. „I woke up like this“ može da upali samo u spotu Beyonce. Niko od nas ne može pravo iz kreveta da uskoči u poslovne cipele i pravac na posao.

Kada ustanemo, i dalje smo umorni i vodimo večnu bitku sa podočnjacima, otečenošću lica, kožom bez sjaja ili pak masnom kožom. Pored svega ovoga, večna je dilema i šta obući?

Za sve morate imati plan, pa i za beauty rutinu pred spavanje. Neka bude kratka i efektna. Blagim sredstvom dobro skinite šminku tuferima. Očistite lice, ali dok stavljate proizvod masirajte kožu nekoliko minuta. Vratiće vam sjaj ujutru i pospešiti cikulaciju. Masku koristite dva puta nedeljno za kompletnu revitalizaciju kože. Ali noćna krema je obavezna svako veče.

Uz ovakvu pripremu, ujutru vam treba malo maskare, rumenila, ruža i spremni ste za poslovni sastanak. Bolje je da izdvojite 10 minuta više pred spavanje, nego da ujutru žurite i pokušavate da teškom šminkom prikrijete znake umora.

Izvor: BIZLife/Harper's bazaar

Foto: Pixabay