BUDDHA-BAR gastronomsko tuna putovanje od 3. do 9. avgusta

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Restoran Buddha-Bar Beograd vas vodi na jedno neponovljivo gastronomsko putovanje. U bašti restorana na Sava promenadi, od 3. do 9. avgusta ovo putovanje posvećeno je specijalitetima od tune.

Ono po čemu se Buddha-Bar izdvaja u svojoj ponudi, jeste sveža tuna od najčešće preko 70 kg, koja u restoran stiže u roku od 24 časa od ulova, i zadržava sve ono što je čini jednom od najzdravijih riba.


 

Da bi se sačuvala sva svojstva i nutritivne vrednosti, Buddha-Bar jela od tune, čuvena Kraljevska tuna, Tatar tuna, Pecnuta i Tuna tiradito, pripremaju se upravo od sveže ribe.

Direktno iz mora na vaš tanjir biće servirane razne varijacije ukusa i kombinacija inspirisanih svežom tunom koja budi duh mora.

Putovanje i upoznavanje možete početi sa pažljivo odabranom i bogatom selekcijom predjela ili suši kreacijama. Nesvakidašnji spoj tune i foie gras, zasluženo nosi naziv Kraljevksa tuna i jedinstveno je jelo na gastro mapi prestonice.

A potom, kao glavne atrakcije ovog putovanja, tu su Nikkei i Dashi odrezak od tune, preporuka Šefa kuhinje koja se ne propušta.


Kako Buddha-Bar jelovnik čini bogatstvo ukusa koje nose različite kulture, kroz eklektiku aroma Pacifika, istočne Kine, Japana, Tajlanda i ostalih azijskih uticaja, ni ovaj put kroz tuna putovanje ne izostaje uticaj Azije.

Pozovite svoje prijatelje, drage osobe i podelite sa njima trenutke vrhunskog hedonizma. Uz odabir kvalitetnih nota vina, zalaske sunca sa pogledom na reku i jedinstvenu, zavodljivu Buddha-Bar muziku, uživaćete svim čuilima podjednako.

Probudi sva čula ovog leta u zenitu kroz kulinarski put tune.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.